Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

El servei de recollida passarà pel barri de la Mina tots els dilluns a la nit i el ciutadà que vulgui desfer-se de mobles o trastos vells els haurà de treure al carrer i dipositar-los ordenadament al costat dels contenidors d’escombraries, entre les 20 i les 23 hores. 

 

 

 

.

D’aquesta manera es vol evitar l’acumulació d’aquestes andròmines que ocupen molt de lloc a la via pública dificultant el pas dels vianants, especialment de les persones amb mobilitat reduïda, i que donen una imatge de brutícia i deixadesa al municipi.

El servei, que és gratuït, s’ha concentrat al conjunt de Sant Adrià en dos dies a la setmana i s’ha organitzat agrupant els barris d’un marge i l’altre del riu. Els dilluns, a més del barri de la Mina, també passarà pels barris del Besòs, la Catalana  i Trajana-Montsolis; i, els dimecres es recollirà als barris de Sant Joan Baptista i Sant Adrià Nord. L’objectiu és tenir una ciutat més neta i cívica. Per això, a l’hora que es reorganitza el servei, el consistori apel•la a la responsabilitat del ciutadà i a la seva col•laboració imprescindible, engegant una campanya per informar la població i conscienciar-la de la importància de respectar el dia corresponent i els horaris.

La campanya també informa de que l’incompliment d’aquesta normativa que està recollida als articles 104 i 105 de l’Ordenança Municipal de neteja viària i de recollida de residus municipals, és sancionable amb multes que poden anar dels 145 euros als 205 euros i que en cas de reincidència dins d’un mateix any, la multa arribaria als 350 euros.

Deixalleria Mòbil

En el cas de la deixalleria mòbil, el calendari d'aquest 2014 estableix els horaris i punts de parada, de la següent manera pel que fa al barri de la Mina, tots els dijous al matí de 13.30h, a 14h el camió serà a la Rambla de la Mina cantonada amb el carrer Ponent. L'altre dia fixat és el dimecres per la tarda, però, en aquest cas el servei s'organitza per setmanes i mesos alternatius, i té dos punt de parada. Preneu-ne nota, davant l'Escola Mediterrània del carrer del Mar hi serà els dies 2 d'abril, 4 de juny, 3 de setembre i 5 de novembre (primera setmana del mes corresponent), i davant l'Institut Fòrum 2004 del carrer Ramon Llull els dies 12 de febrer, 16 d'abril, 18 de juny, 17 de setembre i 19 de novembre (tercera setmana del mes corresponent). L'horari dels dimecres és sempre el mateix, de 16h. a 17h.

La resta de l'any podeu utilitzar la deixalleria municipal que es troba a l'avinguda del Bon Pastor, 30-36 (tel. 93 462 70 36). L'horari d'hivern que va de novembre a abril, és de dilluns a divendres, matins de 9 a 14h. i tardes de 16 a 18h., i els dissabtes al matí de 9 a 14h. L'horari d'estiu que va de maig a octubre, és de dilluns a divendres matins de 10 a 14h. i tardes de 16 a 19h., i el dissabte al matí, que no varia, de 9 a 14h.

 

 
 
 
Consorci del barri de la Mina