Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

El grup de persones que forma part del SITUA’T, projecte del Consorci integrat a la Xarxa de serveis d'inserció sociolaboral, acompanyat dels seus responsables professionals, ha iniciat el programa de sortides socioculturals del 2014, assistint aquest divendres, dia 3 de gener, a l’entrenament de portes obertes que va fer la primera plantilla del FC Barcelona al Miniestadi.

.

 

L'entrenament, que segons el club català, ha congregat a 13.200 espectadors s’ha iniciat amb una volta d’escalfament, exercicis d’estiraments i rondos que han precedit el partidet que ha centrat bona part de l’atenció dels espectadors. Tots els gols han estat celebrats com si d’un partit oficial es tractés.  La plantilla blaugrana ha acomiadat l'entrenament amb una volta d’honor saludant a l'afició, regalant pilotes a la graderia i signant autògrafs i fent-se fotos amb alguns nens i un grup de seguidors discapacitats, una activitat que s'ha convertit en habitual cada primera setmana del nou any.

 

 

Aquest tipus de sortides on els participants del projecte poden gaudir d'un ambient de festivitat i de l'oportunitat de poder veure a alguns dels seus ídols ben a prop, ajuda al fet que hi hagi una millor relació entre ells i que es fomenti la cohesió del grup. Com sempre, abans de realitzar la sortida, a l’Aula•Taller es treballa amb els participants del projecte, la mobilitat per a agafar confiança a desplaçar-se amb transport públic fins al lloc desitjat, potenciant, així, la seva autonomia.

SITUA’T, forma part de la Xarxa de Serveis d’Inserció Sociolaboral del Consorci, és un servei específic i especialitzat per a persones amb tractament o en fase d’abstinència per problemes de les drogodependències, que desenvolupa una metodologia d’actuació amb dos eixos: una Aula•Taller prelaboral becada i el suport i acompanyament individual als itineraris d’inserció social i laboral dels participants.

 

 

Consorci del barri de la Mina