Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Els tres espectacles de circ que van inaugurar la 6a. edició del Festival Besmina han posat el llistó alt a la mostra d'enguany. El públic, sobretot infantil, arribat dels barris del Besòs i de la Mina, es va reunir al gran vestíbul de l'Espai Cultural Font de la Mina per quedar bocavadat amb les acrobàcies i equilibris de 2sewagencirc i Amer i Àfrica, i riure amb ganes amb les Payasas Desagrupades arribades des del Brasil amb el seu espectacle "La Feria".

.

L'Espai Cultural acull també dins l'oferta del festival d'art al carrer l'exposició Always all ways amb il·lustracions de Laia Martínez. Besmina omple el seu cartell amb espectacles de llenguatge divers de joves artistes emergents, que aquí troben un bon escenari per presentar el seu treball, ja sigui a través de les exposicions, les arts escèniques, la música o les realitzacions audiovisuals. El festival tancarà dissabte, 29 de juny, amb el Concert Final del concurs que es farà a la Rambla Prim.

 

 

 

 

 

Consorci del barri de la Mina