Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Quatre espais a l’entorn del barri de la Mina acullen les diverses propostes del 6è. Festival Besmina d’art jove al carrer. Arts escèniques, audiovisuals, secció musical i exposicions se succeiran als escenaris de la Central del Circ -Zona Fòrum-, el Centre Cívic del Besòs -barri Besòs-Maresme-, el Centre juvenil i cultural Polidor –al centre de Sant Adrià-, i a l’espai Cultural Font de la Mina, al cor d’aquest barri reivindicat i transformat del marge dret del riu Besòs.

.

El Besmina és una mostra de la producció cultural generada per joves artistes, grups i col•lectius emergents i iniciatives juvenils vinculades al món de les arts, previament seleccionada pel jurat de l’esdeveniment, i que organitzen l’Espai Jove la Mina del Consorci i el Centre Cívic del Besòs. El festival obre portes aquest dijous, dia 13 de juny, amb la inauguració (17.30h.) de l’exposició d’il•lustracions Always all ways de Laia Martínez Lerma a l’Espai Cultural Font de la Mina i el Cabaret de Circ (18h.) que presenta els espectacles d’acrobàcia, equilibris i verticals El Bankito de la mà de 2sewagencirc, Amer i Àfrica Circ Cia. amb el muntatge 6:30h, circ de mà en mà, Payasas desagrupadas que porten La Feria.

Del 13 al 29 de juny
Dues exposicions més s’inauguren els dies 14 i 17 de juny. La primera a la Central del Circ presenta una mostra de fotografies de Marta García Cardellach Circ, (desambiguació) i la segona, Give colours to your city, de fotografia i vídeo s’instal•la al Centre Cívic del Besòs de la mà de Wolfow. Les arts de format audiovisual tenen la seva cita dijous, dia 20, al Centre juvenil i cultural El Polidor, amb la música electrònica de Pionner Dj kids i la dansa de 3PI, l’Aula visual del Casal Jove Atlas i el Casal dels Infants del Raval que presenten Videominuts i emocions, El Niño bajo tierra és rojo de Diego Fernández Plazas, Apendiendo con el cine de Fernando Borrero i Música + Multimedia de Free Besòs i Minn (finalista de la categoria +22). El festival es tanca dissabte, 29 de juny amb el macro concert que s’organitza a la Rambla Prim a partir de les 19.30h. Hi participen Pribiz, Arnau Cintas & the socks shop, Flames at Sunrise, Liar Desire, The Trees, Seis pájaros de un tiro i Exili a Elba.

Es tracta d’un projecte generat per gent jove per apropar l’art i la cultura al públic juvenil més jove d’aquests barris, i també a la resta dels seus veïns i veïnes. El Besmina creix i s’obre a noves propostes que arriben d’altres indrets de la gran Barcelona, de Sant Adrià, i dels municipis propers, per afavorir el moviment de persones i fomentar que l’intercanvi als nostres barris. L’organització del festival destaca que enguany s’amplien els eixos temàtics amb la programació d’una mostra d’audiovisuals i un cabaret de circ, a l’hora que es mantenen les exposicions i la secció musical amb els concerts al carrer.

   

Consorci del barri de la Mina