Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

La celebració de la castanyada al barri de la Mina ha incorporat aquest any el I Concurs de creacions artístiques amb el requisit indispendable de que la castanya aparegui en aquestes manualitats. Totes les entitats i serveis dedicats al lleure infantil han treballat prèviament als seus centres i amb els nens i nenes que diàriament hi assisteixen, la realització dels treballs, i posteriorment han fet la selecció dels que han presentat a concurs. Dues creacions per cada entitat. Hi han participat, el servei del Consorci de dinamització familiar, La capsa dels Jocs, el Casal Infantil la Mina i l’Associació Barnabitas, i hi han col•laborat la Biblioteca Font de la Mina i la Fundació Pere Closa.

.

 

La tarda del 31 d’octubre es van aplegar unes 130 persones al parc del Besòs a l’entorn de La Capsa del Jocs on es van organitzar jocs dirigits i lliures, i es va muntar l’exposició dels treballs. El jurat, un representant per cadascuna de les entitats, va triar les millors obres i va fer el lliurament dels premis corresponents a cada categoria. Les normes del concurs van establir quatre categories: menors de 5 anys, de 5 a 8 anys, infants majors de 9 i la dels adults. Per cada categoria es van repartir tres premis, que van consistir en lots de llibres, jocs de taula i material didàctic.

La festa va acabar amb el repartiment de les paperines de castanyes calentes acabades de coure amb un fogó de carbó al parc mateix. Aquella tarda, entre petits i grans, es van menjar fins a 15 quilos del fruit més reclamat els dies de fred de la tardor. Va col•laborar amb la celebració de la festa l’equip d’Agents Cívics del Consorci.

Consorci del barri de la Mina