Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 El grup de joves que s’organitza dins les activitats del programa Estiu Jove del servei Espai Jove del Consorci del barri de la Mina, va fer una sortida dijous passat, dia 9, al centre recreatiu Water World de Lloret de Mar. Dinou joves acompanyats dels dinamitzadors del servei van marxar amb tren i autobús fins a la Costa Brava sortejant les dificultats del tràfic, afectat, aquell dia, pel pas del Tour de França que entrava a Catalunya per Girona.

.

 

 

 

Va ser un dia de descàrrega d’adrenalina, gaudint de les diverses atraccions: rafting, muntanya d’aigua, tobogan gegant, la piscina d’onades, i de relax amb els jacuzzis, i els llacs de la instal•lació.

 

Aquesta ha estat una de les activitats d’un programa d’estiu que es va configurant en funció de l’interès dels joves i de les propostes que ells mateixos fan dins l’espai de trobada. Per aquesta setmana hi ha programada una sortida al Tibidabo i per a la setmana vinent s’està parlant de fer dos dies d’acampada a la muntanya de Montserrat amb tendes de campanya i pujada a peu fins el monestir.

 

Propostes suggerents
Aquests dies, a més de preparar les properes sortides, es troben al Casal Cívic de La Mina per fer diversos tallers: rehabilitació del futbolí del Casal, estampació de samarretes, o la construcció d’un cotxe de fusta. Paral•lelament, continuen els tallers permanents de perruqueria i els assajos del renovat grup de fusión flamenca Soniquete de la Mina que es planteja continuar les seves actuacions en alguns dels molts locals i tablaos flamencos que hi ha a Barcelona.
 
Consorci del barri de la Mina