Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 El Casal d’estiu organitzat pel Consorci del barri de la Mina des del seu servei, Ludoteca Toc Toc, ha començat aquesta setmana, amb les seves 50 places disponibles completes i vuit monitors per atendre el grup de nens i nenes de 3 a 5 anys que aquests dies, i fins el 30 de juliol, gaudeixen d’un programa d’activitats ambientat en el món dels planetes i les estrelles.

.

 

 

 

El casal d’aquest any proposa Un viatge a les estrelles i es planteja construir un coet gegant amb el grup de petits i seguir un complert entrenament per a futur astronautes amb el grup de grans.

 

El programa d’aquestes, gairebé, cinc setmanes de casal, combina les activitats que es fan dins l’espai que la ludoteca té a l’escola Mediterrània, decorat com un gran univers, i les activitats al patí, on s’hi han instal•lat tres piscines inflables per a les activitats relacionades amb l’aigua. El primer dia es van formar els dos grups per edats de 25 infants i quatre monitors cadascun i es va fer una gimcana de benvinguda per a que tothom es conegués.

 

Un munt d’activitats
Cada setmana hi ha dos dies de piscina per a cada grup en dies alternatius, tot i que en funció de la calor també hi ha previst fer jocs d’aigua la resta de dies. Es faran tallers de manualitats, cuina, disfresses i maquillatge. S’organitzaran jocs en grup, s’explicaran contes sobre l’espai, hi haurà cinema. Es faran dues sortides al Parc del Besòs: una per anar a la Capsa dels Jocs –un altre dels serveis del Consorci on hi ha tots els jocs i joguines del món per jugar- i l’altra a l’àrea de gronxadors; i també es faran dues excursions amb autocar: una al Cosmo Caixa i una altra al Museu Marítim de Barcelona. L’última setmana hi ha la gran gimcana de les estrelles i l’últim dia la gran festa de comiat del Casal amb les famílies, on estaran exposades les fotografies que s’aniran fent al llarg dels dies de casal d’estiu i les famílies tindran un dvd de record.
 
Consorci del barri de la Mina