Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

PesebreEl pessebre que han fet les dones de l’Associació Adrianes, és una preciositat, ple de detalls. Tot ell és una gran felicitació de Nadal dedicada al barri. El tenen col•locat a l’entrada del seu local del carrer del Mar, número 12, i convidem tothom a passar-hi per veure’l.


Val molt la pena!

.

 

Més mèrit té encara si penseu que totes les figuretes del pessebre les han fetes elles, una a una, amb materials reciclats: llanes, retalls de robes, mitges, encenalls, papers de colores,... Tot llueix i fa goig, els elegants vestits d’uns Reis Mags vinguts de l’Orient que porten els seus presents al nen Jesús, un formós remat de bens pasturant, els pastorets ben abrigadets, la dona que fila, la castanyera davant els seus fogons. I, per descomptat, el naixement, on no hi manca res, Sant Josep, la Mare de Déu, el nen Jesús, el bou, la mula i l’àngel que anuncia la bona nova.

 

Pesebre Pesebre
Pesebre Pesebre
(Clic per ampliar les fotos)

 

I, escudella de Nadal
Ah! l’escudella de Nadal, que van preparar i oferir a tot el barri per escalfar els esperits i les panxes, va ser tot un èxit.
Que bona que estava, Senyor! Us ho diu algú que la va poder tastar.

 

Bon Nadal i Feliç Any Nou !