Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 Un bon nombre de famílies van participar dissabte, 22 de novembre, de la gran festa organitzada al parc del Besòs amb motiu de la celebració internacional dels drets dels infants i joves. Va fer un dia un pèl tapat pels núvols però sense fred que va acompanyar les activitats preparades per diverses entitats del barri de la Mina i l’actuació de la companyia de circ Desastrosus Cirkus que va fer exercicis acrobàtics, jocs malabars i números de trapezi.

 

.

 

 

 

 A l’esplanada de davant de La Capsa dels Jocs es van instal•lar les paradetes dels tallers, tots ells amb la intenció de difondre entre els presents de totes les edats, la necessitat de ser conscients de tot allò que cal als nostres infants i joves, així com als del conjunt del món, per convertir-se en persones lliures, satisfetes amb la seva existència i capaces de realitzar-se en l’àmbit personal i professional. Sensibilitzar de la manera més lúdica, a través dels tallers de manualitats i jocs.

 

 

 

 Reflexionar de manera lúdica
Tallers que convidaven a: personalitzar aquests drets amb missatges propis, posar una mirada atenta i propera sobre els drets dels infants i joves,  entendre que els drets son universals, per a tothom, al marge del fet que tots som diferents, i valorar el respecte al medi ambient que és l’espai comú que cal respectar. La lectura del manifest La veu dels infants va donar el to reivindicatiu a la festa concretant el seguit de drets que cal assolir entre el global de la població.

 

 

 Un parell de pallassos van repartir globus de tots colors entre els nens i nenes, es va fer un mural gegant amb l’aportació dels presents i l’Associació de Comerciants va proveir de crispetes tots els assistents a la diada. I, per acabar, l’espectacle de circ va divertir i admirar els espectadors reunits al parc del Besòs.

 

Diversos mitjans de comunicació han informat a les seves planes de l’organització de la Gran Festa dels Drets i van anunciar-la a les seves pàgines d’agenda. Tot plegat és una mostra més de les fites que dia a dia aconsegueix la comunitat del barri de la Mina.

 

Consorci del barri de la Mina