Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

  

 

Coincidint amb el Dia internacional de les famílies –el passat 15 de maig-, el servei familiar Creixem Junts, del Consorci, va celebrar que ja porta 3 anys al costat de les famílies amb infants donant un cop de mà en la tasca de criar i educar els seus fills i filles. Creixem junts s’adreça a les famílies del barri on hi ha nadons i infants fins a tres anys per oferir-los un espai de relació on poden compartir vivències, resoldre dubtes sobre la criança i rebre suport i acompanyament en aspectes de la seva vida quotidiana.

 

 Al llarg d’aquests tres primers anys, en que el servei s’ha donat a conèixer i ha aconseguit una bona acceptació, s’ha atès una cinquantena de famílies de mitjana l’any. Instal•lat al Casal Cívic La Mina del carrer Ponent, és obert tots els matins de dilluns a divendres. Allà arriben mares i avies, majorment, però també algun pare, per trobar un espai acollidor i pensat perquè a través del joc amb els petits i l’atenció personal que els ofereixen les responsables del centre, es pugui obri un diàleg que afavoreixi la confiança per compartir les dificultats i la gratificació de fer pujar el fills.

 

 Creixem Junts, com la resta de serveis del Consorci, ha tingut des de l’inici la voluntat expressa d’integrar-se en la vida de la comunitat del barri, participant activament en les activitats col•lectives que s’hi organitzen.  En aquesta ocasió la celebració del Dia internacional de les famílies ha estat el marc perfecte per celebrar el seu aniversari. A la festa hi van participar un total de 30 famílies i una vintena d’adults que en alguna ocasió o altra han utilitzat el servei al llarg d’aquests tres anys. També s’hi va convidar les famílies de l’Espai familiar J.M Céspedes que situat al marge esquerra del riu desenvolupa una tasca similar i a una desena d’entitats i serveis que hi ha a la Mina.

 

La celebració es va organitzar perquè petits i grans poguessin estar en un lloc agradable amb un ambient de festa on hi havia racons de joc per jugar plegats pares i fills. Hi va haver una xocolatada acompanyada de trossos de fruita i es va plantar d’un nesprer al pati del Casal. En l’organització de la festa hi van col•laborar el Grup de dones Iris que són les qui van fer la xocolata i el Centre d’Orientació del Medi Ambient (COMA) que es va fer càrrec de coordinar la platada de l’arbre.

 

  
  
Consorci del barri de la Mina
.