Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Tramvia 

El tramvia de la línia 6 del Trambesòs circula ja per la rambla de la Mina en període de proves (foto) preparant l’inici del servei previst per aquest mes de juny. La T6 uneix les línies T4 i la T5 que van de Barcelona (Ciutadella / Vila Olímpica) a Badalona (Gorg) -passant per Sant Adrià- i a l’estació de rodalies de la Renfe de Sant Adrià de Besòs, respectivament. A banda i banda de la rambla, que llueix el seu paviment de colors, s’hi poden veure els solars destinats a nou habitatge.

 

Nous habitatgesEl barri de la Mina ja té nous veïns. Els primers s’han instal•lat en un bloc de pisos de promoció privada del carrer Ramon Llull tocant a la rambla, on abans hi havia el polígon industrial. Ben aviat també estaran acabats aquests de la fotografia que, fins i tot, disposen de piscina. Són a l’avinguda Manuel Fernández Márquez, molt a prop del nou polisportiu del carrer Aristides Maillol –perllongació del carrer Llevant- que estrena nom desprès que així ho aprovés el ple de l’Ajuntament de finals de maig.

 

Colors ramblaLa rambla de la Mina és el nou eix de la vida d’aquesta comunitat. Al seu entorn hi ha l’escola Mediterrània, la biblioteca i centre sociocultural (esq. de la foto), la comissaria dels Mossos d’Esquadra (fons dreta), nou habitatge social i de mercat lliure, i és previst que aquí s’hi traslladin entitats bancàries i nou comerç. La rambla llueix el seu nou paviment de colors –sobre el vermell es combinen franges de blau, verd i groc-, una transició progressiva entre el parc del Besós i el mar que l’espera al final del passeig.

 

BibliotecaL’antic Centre cívic que ha estat escenari de moments importants de la història del barri, s’ha transformat radicalment. La foscor i duresa d’aquella instal•lació dels anys 70 és avui un equipament modern, lluminós i ampli destinat a la cultura i les iniciatives socioculturals del municipi. El nou espai ha sabut preservar els elements d’identitat del vell edifici; així, el nou vestíbul (foto) conserva l’entramat del sostre i la balconada, obra dels arquitectes Carme Pinós i Enric Miralles, que formen part del catàleg de l’Ajuntament.

 

  
  
Consorci del barri de la Mina
.