Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Els joves del Tastet d’Oficis, de la Xarxa de Serveis Sociolaborals del Consorci del Barri de la Mina, han participat en un taller de jardineria al Centre de Dia per a Persones Grans de  Sant Adrià.

 

En el marc del projecte DMOTO es desenvolupa el  Tastet d’Oficis que té per finalitat posar als joves en contacte amb diferents oficis, amb una metodologia on, mitjançant la pràctica, aprenen a desenvolupar competències i habilitats sociolaborals, per fomentar la seva autonomia personal.

 

El Taller Intergeneracional de Jardineria, de 3 mesos de durada, ha consistit en adequar i millorar el jardí del Centre de Dia per a Persones Grans, adaptant-lo a les necessitats i preferències dels usuaris del Centre.  Ha estat un espai facilitador de la relació i participació entre grans i joves, treballant frec a frec, en el desenvolupament del taller. Els grans aportant la seva experiència vital i els joves la seva energia i curiositat per apendre.

 

Aquesta experiència, a més de la pràctica prelaboral que ha significat, ha tingut com a valor afegit posar als joves en contacte amb la realitat dels nostres grans, amb tota la seva problemàtica de salut i dependència.

 

L’activitat s’ha desenvolupat conjuntament amb l’Escola Taller del Port de Sant Adrià, Parcs i Jardins de Barcelona, Institut per a la Promoció Social i de la Salut, entitat gestionadora del Centre de Dia, i Casal d’Infants del Raval, entitat que gestiona el Tastet d’Oficis del Consorci.  Com a cloenda, el passat dia 26 de juliol, el Centre de Dia, va realitzar un acte de reconeixement i agraïment, a les persones i entitats participants al taller, amb una visita comentada del jardi.

 

Consorci del barri de la Mina
.