Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

A partir de la Campanya del Civisme organitzada pel Consorci del Barri de la Mina es va crear un joc per jugar des de Internet.

 

Zona Jove, servei per a joves de 12 a 21 anys, va veure molt positiu poder incloure aquest joc dins del seu blog  www.zonajove.blogspot.com  i així s’ha vist augmentada la visita del blog.

 

En aquests moments després de la campanya que va fer Zona Jove per donar a conèixer el servei per diferents IES de les rodalies (IES Montalbán, IES Túrbula, Sagrat Cor, IES Fòrum 2004, IES Rambla Prim) té un mailing molt ampli de joves del barri i de rodalies amb els que es manté contacte, i entre els que s’ha fet difusió d’aquesta iniciativa a través del joc.

 

De manera coordinada des de diversos serveis del Consorci del Barri de La Mina s’està dinamitzant aquest joc i fins el 31 d’octubre hi ha temps per jugar i poder guanyar un viatge per a dues persones un cap de setmana a alguna ciutat d’Europa.

 

Consorci del barri de la Mina
.