foto webEstrenem pàgina web i guanyem en prestacions. Ara barrimina.cat és compatible amb qualsevol tipus de pantalla, ja sigui de mòbils, tauletes, portàtils, notebooks, etc. Ha reforçat la seva seguretat, millorant-ne la protecció contra atacs informàtics, i incorpora el filtre reCAPTCHA per a la identificació de persones reals quan es fa servir el contacte.

 

S’actualitza el disseny i els elements estètics, donant-li amplitud i claredat, amb fotografies més grans, un cos de lletra major que, a més, l’usuari pot ampliar o reduir en funció de les seves necessitats visuals, i es reordenen les seccions de continguts. La novetat més destacada és la presentació de tots i cadascun dels diferents serveis que té en marxa el Consorci al barri de la Mina, per mitjà d’un mòdul “slide”. És a dir, a peu de pàgina del web els logos corresponents a cada servei van lliscant automàticament i, amb un click, permeten enllaçar directament amb els continguts corresponents. De retruc, aquest procés, ens ha portat a dissenyar i presentar els logos d’aquells serveis que no en tenien fins ara. L’usuari pot veure ordenadament els serveis de la Xarxa d’inserció sociolaboral (SIOL, Situa’t, Accés, Apropa’t, Avança, Itineraris de Dones, Club de Feina i Prospecció d’Empreses), els serveis socioeducatius (Fem Família, La Capsa dels Jocs i Espai Jove) i el servei de Suport a les Comunitats de Veïns i veïnes.

Pel que fa a la pàgina d’inici també s’han reordenat els elements. Les fotografies de capçalera que també llisquen mostrant imatges i moments de la vida quotidiana del barri i la seva gent. El menú principal que s’ha simplificat i s’ha traslladat a la dreta i el menú superior que ara sempre queda visible, perquè es manté a la capçalera de la pàgina, acompanyant l’usuari en qualsevulla de les direccions que aquest prengui. I, finalment, s’hi ha incorporat l’avís legal relatiu a les coockies que un cop s’activa identifica l’usuari per simplificar-li l’accés i la navegació.

Consorci del barri de la Mina