Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

El Consorci celebra de nou l’acte de lliurament dels diplomes als alumnes que han completat els mòduls formatius organitzats per la Xarxa de Serveis d’inserció Sociolaboral amb l’objectiu de millorar les competències professionals i el seu perfil com a treballador o treballadors a l’hora de fer la recerca activa de feina. Es tracta de la tercera edició que s’organitza coincidint amb el final del semestre. En aquesta ocasió han estat 39 les persones van recollir el reconeixement formal al seu esforç i que van comptar amb el suport dels seus familiars i amics.

.

 

A l’acte també van ser convidades les empreses que col•laboren en els cursos de formació oferint als alumnes estades de dues setmanes per fer les pràctiques corresponents, i poder així, tenir una experiència real de treball en empresa. El Consorci va fer entrega d’un diploma de reconeixement a cadascun dels seus representants, en el que se’ls agraeix la col•laboració que fan al programa de formació, ja la possibilitat de fer pràctiques laborals és molt important en la formació de tots ells.

Entre els mesos de setembre i desembre s’han dut a terme cursos de Gestió econòmica i de Comerç. Inclouen formació en el domini de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, des d’una perspectiva molt pràctica adreçada a la recerca de feina, que es fan amb la col•laboració dels dos Punts Òmnia que hi ha al barri (Grupo Unión i Centre Cultural Gitano). I, capacitació laboral per treballar en el sector hoteler i en el del comerç per portar la caixa dominant els sistemes informàtics que s’utilitzen per gestionar els processos de venda.

 

      

Consorci del barri de la Mina