Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Per tots és sabut que durant el mes de gener, Ses Majestats els Reis Mags d'Orient estan immersos en una espiral de feina a contrarellotge, ja que la nit de cinc de gener han de quedar repartits tots els regals. Així, doncs, durant el mes desembre fan petits campaments per a recollir informació sobre el comportament dels nens i nenes i conèixer les seves peticions.

 

 

.

El proper dijous 20 de desembre a partir de les sis de la tarda s'obrirà el Campament Màgic dels Tres Reis, instal•lat a l'Espai Cultural Font de la Mina. Els nens i nenes de Sant Adrià tenen l’oportunitat de fer arribar personalment la seva carta als Reis Mags, conversar amb ells i rebre alguns dolços. Al campament també s'hi instal•laran un munt de tallers relacionats amb les festes de Nadal, per fer titelles dels tres reis, preparar un tió molt especial, maquillar-nos la cara o escriure i il•lustrar la carta que els donarem amb tots els nostres desitjos per aquests dies. Les associacions i serveis de Sant Adrià -Grupo Unión, Casal Infantil La Mina, Biblioteca Font de la Mina, Regidoria d'Infància i La Capsa dels Jocs- seran les ambaixadores dels reis i els acompanyaran en aquesta visita tan màgica i esperada.

Ses Majestats els Tres Reis Mags d'Orient arribaran amb un tramvia especial que sortirà a les 17.30 hores de l'estació Encants de Sant Adrià i farà dues parades més, una a l'estació de Sant Joan Baptista i una altra a La Mina. El TRAM convida a tots els infants de Sant Adrià i a les seves famílies a acompanyar Ses Majestats els Reis Mags d'Orient en el seu viatge per la ciutat. Per això es repartiran bitllets gratuïts que s'hauran de validar a l'interior dels vagons, per a aprendre actituds i comportaments cívics en l’ús del tramvia, per a tot aquest operatiu especial comparem amb la col•laboració de l’equip d’Agents Cívics del barri de la Mina.