Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

El Projecte Accés, servei d’orientació i inserció laboral dirigit a persones amb trastorns de salut mental del Consorci del Barri de la Mina , integrat en la Xarxa de Serveis Sociolaborals , va participar en els actes del passat dia 10 d’octubre  organitzats per la Taula de Salut Mental de l’ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

.

 

 

 

 

Juntament amb les entitats que pertanyen a la comissió de sensibilització, i amb la participació activa dels usuaris i usuàries dels serveis, es va portar a terme a la Pl. de la Vila diferents tallers de sensibilització i de lluita contra l’estigma.

Des de l’Accés es va organitzar la dinàmica “Sabies que..?”, que  consisteix en la realització d’un joc participatiu, on els vianants hauran de relacionar la imatge amb el cartell expositiu corresponent. La finalitat es comprovar que no es pot vincular la imatge d’un personatge de ficció a un trastorn de salut mental, i que les persones amb TMS tenen capacitats i competències per accedir al món laboral, i per mantenir una feina com qualsevol altra persona.

Les persones vinculades a l’Accés van participar tant en la preparació de la dinàmica ( en la selecció de personatges i pel•lícules, recerca de les imatges / professions per Internet), i en l’elaboració dels possibles materials divulgatius que acompanyen l’activitat com en la presentació del joc.

Durant la jornada els vianants de la plaça van gaudir de les activitats programades i van rebre informació dels serveis i les entitats dirigits a les persones amb malalties mentals.

Aquest projecte està cofinançat per

Consorci del barri de la Mina