Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha posat en marxa el projecte “Pla Integral de Cohesió Social” amb la creació de 37 llocs de treball, on  25 dels llocs de treball s’ha prioritzat el col•lectiu amb risc d’exclusió, que són les persones que més estan patint la crisi econòmica actual, donat que és la població amb més precarietat de formació i de recursos tant personals com familiars.

.

 

 

 

Una molt bona iniciativa en un dels municipis més castigats per l’atur del Barcelonès Nord, el projecte ocupacional inclou 25 peons, 7 auxiliars administratius/ves, 3 agents informadors/res, 1 conductor/a i 1 tècnic/a de prospecció.

Des de la Xarxa de Serveis d’Inserció Sociolaboral del Consorci del barri de la Mina, s’han enviat a 49 usuaris i usuàries dels itineraris personalitzats d’inserció,  que complien amb els perfils demanats en l’oferta que l’Ajuntament de Sant Adrià va fer pública, el 12 de setembre, a l’Oficina de Treball del SOC de Sant Adrià.  Els requisits mínims per formar part del procés de selecció eren: estar aturat/da i inscrit/a com a demandant d’ocupació en la OT, estar empadronat/da al municipi de Sant Adrià i no haver estat beneficiari d’un pla d’ocupació els darrers temps.

 

Un cop finalitzat el procés de selecció dels 37 treballadors i treballadores del “Pla Integral de Cohesió Social”, han sigut contractades 13 persones i 21 resten com a suplents, entre els candidats i candidates que s’han derivat dels serveis laborals del Consorci del barri de la Mina. L’equip de professionals de la xarxa laboral del Consorci del barri de la Mina, faran seguiment a aquestes 13 persones contractades com a continuació del seu procés d’inserció, en una oportunitat de capacitació i experiència laboral que ha de beneficiar en una millora de la seva ocupabilitat.

Consorci del barri de la Mina