Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

El barri de la Mina ha celebrat la seva Festa Major els dies 18, 19 i 20 de juny, fent un pas avançat a l’inici de l’estiu i estrenant el bon temps. El programa de festes ha presentat espectacles i activitats per a tots els públics, l’engegada dels actes de celebració va ser divendres amb un munt d’activitats de caire familiar.

 

.

 

El Grupo Unión seguint la seva línia d’organitzar activitats lúdiques i educatives per a infants i joves, va aportar diverses propostes amb la participació de tots els seus projectes. Punt Òmnia i Desdelamina.net van baixar els ordinadors i una webcam al carrer per fer un taller d’edició d’imatges i gravar el testimoni de veïns i espontanis que hi volguessin dir la seva. L’Aula d’Estudi, aquest dia també va sortir al carrer per convidar a jugar amb mena de passatemps: mots encreuats, trobar les diferències, puzles, jocs de taula. Els més atrevits van poder d’aprendre a aguantar-se sobre les xanques, gaudint de tota seguretat ben lligats amb cordes, i pels que es van quedar a l’alçada de terra, el paracaigudes, un gran llençol de colors per jugar a amagar-s’hi i un taller per decorar-se la samarreta amb serigrafia. La nova placeta entre els carrers del Mar i d’Occident es va convertir en un dels escenaris centrals de la Festa Major, aquí va actuar el grup d’animació infantil La Tresca i la Verdesca, amb l’espectacle de cançons i jocs A quant va la mel?

Al carrer Tramuntana, es va fer el pregó de Festa Major que aquest any va a càrrec del doctor, Albert Ramos. Després, a continuació va actuar el Grup de ball i cant Flamenco del Centre Cultural Gitano i la Colla de diables de Sant Adrià de Besòs amb el seu espectacle de foc i soroll. I, a l’Espai Cultural Font de la Mina es va inaugurar una Mostra de Treball dels alumnes dels instituts Fòrum 2004 i Manuel Vázquez Montalbán que continuarà exposada fins el dia 30 de juny.

 

Esport i germanor
Dissabte va ser dia d’activitats esportives, a les nou del matí va començar el concurs de Petanca que va reunir un centenar llarg de persones. 72 jugadors de diverses edats, organitzat en triplets, es van enfrontar en diverses rondes, per aspirar als sis lots de premis que es van repartir al final de la jornada: dos per cada categoria (general, consolació i repesca), que va acabar amb un dinar de germanor. El Torneig de les 12 hores de futbol 7 que hi havia previst al programa de Festa Major va quedar finalment anul•lat per qüestions d’organització i calendari, i de fet el mes de juliol se celebrarà un Torneig de 24 hores, que començarà a les 9 de la nit de divendres dia 9 i acabarà l’endemà a la mateixa hora, i que tindrà lloc al camp de la Zona Esportiva La Mina.

I, cercavila i festa de l’escuma per petits i joves, bingo a la fresca davant el Casal d’avis, i ball amb orquestra per la nit de dissabte. Diumenge, tot i això, n’hi va haver que es van llevar d’hora per fer el recorregut de la caminada que proposava La Mina camina i arribar a temps de participar en la botifarrada popular que es va organitzar al Parc del Besòs, per la tarda els avis van tenir el seu berenar i la festa va acabar amb el castell de focs. Fins l’any que ve!

Consorci del barri de la Mina