Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Dels 25 grups de joves que es van presentar aquest any per participar al Festival d’Art Jove al Carrer que organitzen conjuntament l’Espai Jove del Consorci i el Casal Cívic del Besòs -tal com ja us hem explicat en una nota anterior- se’n va fer una selecció per escollir-ne deu de l’àmbit musical i quatre de teatre que seran els que finalment actuaran els dies 2 i 3 de juliol durant la celebració del festival.

.

El dia 1 de juliol es reserva per a les jornades tècniques que obren la mostra i que plantegen un debat obert sobre la promoció de grups emergents i la presentació de projectes per donar noves oportunitats als joves amb inquietuds artístiques. Els escenaris que es muntaran, molt a prop l’un de l’altre i representatius de l’esperit d’intercanvi que proposa el Festival, seran al Parc del Besòs, del barri de la Mina, i a la Rambla Prim, al districte de sant Martí de Barcelona.

Una jornada en imatges

Del dia de la selecció, dissabte 29 de maig, posem al vostre abast l’àlbum de fotos d’una jornada intensa marcada per les actuacions i les deliberacions que van fer els dos jurats, l’un format per professionals de l’àmbit de l’escena i l’altre de la música. Els dos equips de seleccionadors van tenir una tasca complicada i de responsabilitat per poder fer una tria entre propostes de molt bon nivell. La seva presencia va atraure alguns grups de seguidors i seguidores que van voler fotografiar-se amb els actors i les actrius que donen suport al Festival.

Un dels membres del jurat per als grups de música havia de ser el cantant i actor, Fran Perea, però per motius professionals, ja que es trobava en plena promoció del seu darrer disc, no va poder assistir el dia en que es va celebrar la fase de selecció. De tota manera, va visionar les actuacions enregistrades de tots els grups i va fer arribar a la resta de membres del jurat la seva valoració. Podeu veure el seu comentari al vídeo que us adjuntem.

Clic aquí per descarregar el vídeo

Consorci del barri de la Mina