Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 Besmina’09, organitzat pel Centre Cívic del Besòs i Espai Jove del Consorci de barri de la Mina, amplia mires respecte el de fa un any i ja escalfa motors de cara la seva celebració el primer cap de setmana de juliol, divendres 3 i dissabte 4. El programa d’enguany presenta 20 grups i més de 100 artistes que actuaran en quatre escenaris diferents instal•lats als barris del Besòs de Barcelona i de la Mina de Sant Adrià de Besòs.

.

 

 

 

Els dos del Besòs seran a la rambla Prim, encarats l’un amb l’altre on s’alternaran les actuacions i els de la Mina s’aixecaran al Parc del Besòs, on a més hi haurà l’estudi mòbil de Ràdio La Mina que retransmetrà tot l’esdeveniment en directe i exercirà d’speaker durant el festival.

 

El festival comença divendres al matí, a partir de les deu, amb un acte que reunirà representants de l’associacionisme i el treball de i amb joves en el marc d’una taula d’experiències on es debatrà  sobre .../... . Hi participaran els projectes DMoto i DDones del Consorci de la Mina i estudiants de la facultat de Belles Arts i del món de la música. Tots ells presentaran la tasca que dia a dia, a través de tallers, cursos o activitats de lleure, fan amb els joves que, com a tals,  es troben davant el repte d’encarar un futur, que tant en l’àmbit personal com laboral està encara per construir.

 

 El mateix dia s’inauguren tres exposicions que s’exhibeixen al Centre Cívic del Besòs. La Torre de Babel, Tots podem ser Miró, Picasso ..., organitzada per l’equip del programa Accés -dedicat a les persones discapacitades-, és una exposició interactiva que es farà in situ amb la implicació dels participants que refaran un quadre d’en Joan Miró i un d’en Pablo Picasso, amb els que es muntarà un mural. Les altres dues exposicions mostres les activitats d’Espai Jove i del Casal Cívic del Besòs. Les actuacions musicals del divendres comencen a partir de les 5 de la tarda a la rambla Prim del barri del Besòs: Tinglao (fusión Ska Reaggae), Fat Skuru (Hip hop), Catarsis (Punk Rock), Trío Ternura (Punk Viking Rock), Soniquete de la Mina (Flamenc), Alf (cantautor), Vivid Remorse (trash Metal) i Dj Jordi Aka La J (Dj).

 

Besmina i Concurs de Cante Flamenco
 Dissabte el festival es trasllada al Parc del Besòs, comença a les dues del migdia i fins a les vuit del vespre; hora en que el Besmina passarà el relleu al 19è. Concurs de Cant Flamenc La Mina que, al mateix parc del Besòs, celebra el seu fi de festa amb el Niño Jero y familia i Capullo de Jerez. Dos escenaris per a actuacions musical i teatrals aprofitant l’esplanada del parc, on també s’hi instal•larà l’EyeTrade Market, un joc de rol que segons els seus organitzadors promet ser una experiència sensorial i un repte a l’habilitat.

 

Les actuacions musicals del dia: La Piu Belle (gipsy Jazz), Dede Jam (reggae), Blisstrhu (versions rock), Inercia(pop), ProXL + Mc’s (hip hop), Si se acuerda Cris (rock), Teatteri Satana (teatre), Grupo Esperanza (teatre), Red Juvenil (teatre), Transformas (teatre), Zona zero (performance), Ana Adán (clown), La capsa dels Jocs, Bes i Mina a pentinar-te (perruqueria fashion).

 

Aquests dies previs es presenta el festival Besmina en àmbits culturals i juvenils de Barcelona i està en marxa el 1er. Concurs de curtmetratges gravats amb videomòbil en col•laboració amb el TRAM de Barcelona que l’inclou en el seu portal (www.feslofuncionar.com) dedicat a la al civisme que està fent actualment, el programa del II Festival Besmina.

 

Consorci del barri de la Mina