Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 La segona edició de la festa “La Mina juga” celebrada amb motiu del Dia Internacional del Joc, i organitzada per entitats i serveis del barri de la Mina, entre ells els que depenen del Consorci, va reunir un important nombre de participants de totes les edats que van poder gaudir d’interessants propostes per a tots ells; en un dia divertit per a gaudir del joc entès com una eina de socialització i desenvolupament persona.

.

 

 

 

 

 

 

El passat dia 28 de maig el barri de la Mina es va convertir en un autèntic tauler de joc. Fins a 17 entitats i serveis amb la col•laboració del Grup de solidaritat És l'Hora de Sant Adrià de Besòs, l’Institut Salvador Seguí del barri de Sant Martí i el Casal La Formiga de Badalona van fer una gran escampada de jocs i joguines al Parc de Besòs.

 

 

A l’esplanada del parc s’hi va instal•lar: un Memory solidari, un bingo popular, una taula d’experimentació per a infants de 0 a 3 anys, i jocs relacionats amb el civisme i el medi ambient;  i s’hi va organitzar un campionat de Rummynkub per adults, el gran joc i taller “Juguem-hi Junts” per construir-se cadascú una joguina i un espai-trobada per als joves amb jocs de taula i els jocs i joguines de La Capsa dels Jocs.

 

Intercanvis i col•laboració
 La diada va comptar, a més, amb la participació dels alumnes i professors del departament d’Educació Infantil de l’Institut Salvador Seguí que van col•laborar en la dinamització del taller “Juguem-hi Junts”, juntament amb l’equip de Serveis Socials i dels serveis d’atenció a la infància i l’adolescència de Sant Adrià. Aquests van preparar tres propostes de joc pròpies: l’espai “fàbrica de joguines” amb diferents i divertides proves, un recorregut de jocs tradicionals i un espai de psicomotricitat per als més petits.

 

 La regidora de barri, Pepi Pérez, va assistir-hi per la tarda, juntament amb els membres de l’Associació de veïns i veïnes, la Plataforma d’Entitats i un grup d’alumnes de l’Institut Ribot i Serra de Sabadell. Per la seva banda, Televisió del Besòs, que es troba actualment preparant la seva posada en marxa, va venir a gravar els actes de la diada.

 

Aquesta segona edició, evidencia novament l’aposta del nostre barri pel joc, considerant un element indispensable per al ple desenvolupament del cos, la intel•ligència i la sociabilitat de la persona; universal i útil a totes les cultures i per a totes les edats.

 

El nostre agraïment públic a: Casal Infantil La Mina, Casal La Formiga de Badalona, Grup de Dones IRIS, Equip d’atenció a la infància i l’adolescència de Sant Adrià (EAIA), Grup de solidaritat És L'Hora, Fundació Pere Closa, Grupo Unión, IES Salvador Seguí, Punt Òmnia del Centre Cultural Gitano, Regidoria del barri de La Mina, Serveis Socials La Mina i als serveis del Consorci del barri de La Mina -Agents Cívics, Centre d’Orientació del Medi Ambient, Creixem Junts, Espai Jove, La Capsa dels Jocs i Ludoteca Toc Toc.
Participa amb nosaltres en la propera edició: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.