Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Biblioteca Mina Ja podeu fer una passejada virtual per la nova biblioteca de Sant Adrià de Besòs que es troba al barri de la Mina. L’equipament està finalitzat i aquests dies es treballa en el muntatge dels serveis que acollirà ben aviat.

Us convidem a entrar a l’interior de la biblioteca a través de l’enllaç que presenta la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i que us facilitem en aquesta nota. http://biblioteca.visita3d.com/ 

.

 

 

 

Es tracta de la biblioteca pròpiament dita, que dependrà de la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona, la seu de la Televisió del Besòs –televisió local de Sant Adrià i de Santa Coloma-, el CDIAP –servei d’estimulació infantil-, i espais per exposicions i actes culturals. El nom de la biblioteca, Font de la Mina, fa honor a la història d’aquest indret, en record d’aquella font d’aigües fresques i cristal•lines que atreia al berenador de la Mina els barcelonins de principis del segle passat, abans de que es construís el barri.

 

La transformació d’un barri
El barri de la Mina viu un una transformació profunda de la seva fisonomia urbana. Nous equipaments, ja en funcionament, a més de la biblioteca; una escola i un institut, un polisportiu (que també podeu visitar virtualment a la mateixa secció de la pàgina Web del Ajuntament http://visita3d.com/vv/stadria/index.php), ascensors per a tots els blocs d’habitatges, una rambla i una nova connexió viària amb el seu entorn urbà. I, importants millores en les condicions de vida de la seva comunitat de veïns. Des del Pla de transformació, iniciat l’any 2000, s’han posat en marxa una amplia diversitat de projectes de l’àmbit social dirigits a potenciar el nivell socioeconòmic de la població amb programes específics d’inserció laboral, conciliació de la vida laboral i familiar i d’atenció als col•lectius amb majors dificultats o necessitats  sociosanitàries.