Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

La nova església es troba en el carrer Teresa de Calcuta al costat de l'escola MediterràniaLa comunitat del barri disposa ja de la nova església parroquial, que va ser inaugurada amb la consagració del temple dedicat a la Mare de Déu de les Neus, que va concelebrar l’arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach al costat del nou rector de la parròquia, mossèn Ramon Muray...

.

 

...juntament amb una vintena de capellans i diaques de la zona. La cerimònia, a la qual va assistir l’alcalde, Jesús M. Canga amb alguns dels seus regidors i una representació del Consorci del barri de la Mina, es va celebrar diumenge dia 11 de gener al migdia.
La nova parròquia és un edifici ampli i lluminós situat al carrer del Mar, al costat de l’escola Mediterrània, també de nova creació, i té l’entrada principal per un carrer nou de vianants que porta el nom de Teresa de Calcuta. A més del temple i les dependències destinades als serveis religiosos (capella, sagristia i sales per fer-hi catequesi), al primer pis hi ha els espais per a les activitats socio-educatives que la comunitat de salesians ofereix al barri: Punt Òmnia, Unitat d’Escolarització Compartida, servei Maternoinfantil i Centre Obert. L’absis de l’església és una gran finestral que dóna a un jardí amb arbres. El projecte és de l’arquitecte Manuel Ribas.
L’antiga parròquia, afectada per la transformació urbanística del barri s’ha enderrocat per permetre fer l’acera de l’últim tram de la Rambla de la Mina i destinar el solar a la edificació d’habitatge per al mercat lliure.