Atenció ciutadana

Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
Horari d'atenció telefònica:
De dilluns a dijous de 08:30 a 14:30h
Divendres de 08:00 a 14:00h

El veïnat es mostra satisfet amb el resultat de l’actuació urbanística, inclosa en el Pla de transformació del barri, que s’ha fet per millorar i donar un acabat al tram final de l’acera de l’avinguda Manuel Fernández Márquez, just abans de passar per sota el pont de la ronda litoral per anar al barri de la Catalana.

 

Aprofitant el talús original de terra i el mur de contenció existent el Centre de Recerca Polis de la Universitat de Barcelona va fer el projecte per construir un paviment inclinat a base de llambordes de colors, i en base al qual l’equip format per l’arquitecte Miquel Payà i l’enginyer tècnic Ivan Moraz van preparar el projecte tècnic.

 

El paviment en desnivell acaba fent ziga zagas quan arriba al nivell de l’acera per on passen el vianants i en l’espai que queda s’hi han col•locat cadires, fanals i papereres. Els arbres que ja hi havia, han quedat integrats dins el nou marge pavimentat amb colors càlids de la gamma dels vermells i grocs, i s’ha reservat espai per plantar-hi tres arbres més.

 

 

Consorci del barri de la Mina
.