Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Els alumnes de primària i secundària de la Mina i dels barris propers han pogut entendre millor quin és el problema del canvi climàtic i les seves conseqüències, a través d’una exposició itinerant que aquests dies està visitant les seves escoles. El Centre d’Orientació Mediambiental (COMA): projecte que du a terme el Consorci, ha organitzat l’exposició que s’acompanya d’activitats complementàries dirigides per monitors especialitzats en temes de medi ambient.

Canvi climàtic 

L’exposició, ben atractiva i amb una presentació molt didàctica que fa servir exemples molt quotidians, està rodant per diversos centres escolars al llarg de tres setmanes. Va començar el dia 25 de març a l’IES Fòrum 2004 i s’acabarà el proper 15 d’abril quan visiti el CEIP Mediterrània al barri de la Mina. Entre mig haurà passat per l’IES Vázquez Montalbán, l’escola Sagrat Cor i el CEIP Cascavell, on està instal•lada aquests dies.

 

La presentació es complementa amb una explicació dinamitzada dels continguts de la mostra i per aquells centres que ho desitgen s’organitza un cinema fòrum per abordar el tema amb major profunditat. El debat es planteja desprès de veure un fragment del documental Una veritat incòmoda, que l’ex-vicepresident nord-americà, Al Gore, ha presentat arreu del món. A més, s’han organitzat jocs i activitats per reforçar el missatge sobre la cura que cadascú de nosaltres pot tenir pel medi ambient: una sopa de lletres, un test de sostenibilitat i un joc per entendre les bones pràctiques ambientals.

 

 Consorci del barri de la Mina
.