Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Ara fa dos anys, exactament el mes de febrer del 2006, va arribar al Parc del Besòs, sota una gran expectació i incògnita, un petit calaix prefabricat de color vermell que amagava darrera les portes un gran misteri.
En un principi, no se’n sabia l’acollida ni la continuïtat que tindria aquest nou element al Parc del Besòs; un espai, que durant molts anys va estar mal vist per tot un bagatge històric i de molts anys de viure-hi d’esquenes.
La Capsa dels Jocs

 

Ja han passat dos llargs anys, amb les seves primaveres florides, els seus estius calorosos, les seves tardors melancòliques i els seus hiverns freds.
Durant aquests dos anys, La Capsa dels Jocs ha deixat de ser un petit calaix vermell, per consolidar-se com un espai indispensable, familiar, lúdic i educatiu, per a moltes famílies veïnes del barri. De vista obligatòria per a molts infants que han trobat el seu gran espai, ple de jocs, de rialles, d’escoltes, de paraules, de propostes... en el que s’ha convertit “La Capsa dels Jocs”.

 

Per celebrar aquest gran fet -que ha succeït gràcies a l’esforç d’aquells que sempre han cregut que és de tots el compromís de fer que el Parc del Besòs sigui un gran espai per compartir-, el passat 23 de febrer, vam celebrar el 2n. Aniversari de la Capsa dels Jocs.
Durant el matí, els infants i famílies van  poder participar en diferents tallers, i a la tarda el tret de sortida el van donar els joves del grup de percussió Batukamina; i es va gaudir d’un espectacle d’animació infantil amb el grup “La Pentina el Gat”, mentre acabàvem d’escurar un bon got de xocolata desfeta.

 

Des de l’equip educatiu i responsable de La Capsa dels Jocs, volem agrair la col•laboració a tots aquells que van fer possible que durant tot el dia 23 de febrer, al Parc del Besòs, els protagonistes fossin les rialles i somriures dels infants i les famílies de la Mina. I volem aprofitar per recordar que La Capsa dels Jocs segueix oberta a totes les noves idees que ajudin a fer encara més palesa la realitat del parc com un espai de convivència ciutadana i  lloc de trobada de la Mina amb els veïns i veïnes dels barris de l’entorn. Hi sou tots convidats!

 

Consorci del barri de la Mina
.