Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

El dia 7 de febrer un grup de tècnics dels títols de la Família Professional de Serveis Socioculturals i a la Comunitat del Ministeri d'Educació i Ciència vindran a conèixer la tasca de transformació social i urbanísita del barri de La Mina.

 

La visita forma part del programa d’acollida que ha organitzat la Direcció general d’Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

El grup de visitant el conformen representants de diferents comunitats autònomes: Galícia, Extremadura, Castella i Lleó, Madrid, i els tècnics del propi Ministeri.

 

En concret, el seu interès se centra en les tasques i funcions desenvolupades pels professionals amb formacions de la Família Professional objecte del seu treball: educadors infantils, integradors social, animadors socioculturals. És per això que detindran la seva visita en aquells recursos i serveis que compten amb professionals amb les mencionades titolacions.

 

Consorci del barri de la Mina
.