Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Zona Jove compta des d’inicis d’aquest any amb el Punt d’Informació situat al IES Fòrum 2004, que obra tots els dimarts i dijous de 17.00h a 19.30h. A partir del 5 de Novembre cada dilluns de 18.00h a 19.00h, Zona Jove ofereix també un Punt d’Informació a l ‘IES Manuel Vázquez Montalbán.

 

En aquest nou espai d’informació, volem seguir sent el punt d’entrada de les demandes d’informació que puguin necessitar els adolescents i joves que estudien en aquest centre i fer conèixer als joves del barri o de l’altre marge del riu que hi estudien les activitats que es fan al barri de La Mina.

 

S’ofereix assessorament especialitzat en aquelles temàtiques que són d’especial rellevància per a la gent jove, posant a disposició informació relacionada sobre activitats lúdicoculturals, formació, treball, habitatge, sanitat, etc.

 

Però a més d’informar, aquests serveis tenen la voluntat d’esperonar i recollir propostes d’accions a emprendre per tal que les propostes adreçades al col•lectiu jove al barri, s’adiguin plenament als seus interessos.

 

Es preveu que el proper mes de desembre iniciï el seu servei un Punt d’Informació Juvenil a l’Escola Túrbula, amb la que des de fa un temps hi ha una relació molt estreta com ho palesa el fet que una demanda generada per joves del centre, la organització d’un concert, s’està gestionant de manera conjunta entre els joves proposants , Zona Jove i el Centre Cívic Besòs.

 

Zona Jove

 

Consorci del barri de la Mina

 

 

 

.