Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Ni les previsions de pluja, ni l'aiguat que va descarregar al migdia van poder amb la determinació de fer la primera plantada de calçots a la Mina. El Projecte de l'hort comunitari cada cop agafa més empenta i reuneix a més entitats i col·lectius que dediquen hores a cuidar-lo i recollir els seus fruits.

 

 

Aquest dijous de mitjans d'octubre s'han plantat 250 calçots en dues de les 9 parcel·les que hi ha a l'hort del barri de la Mina. Seguint el mestratge dels qui en saben més d'aquestes temes de l'horta i tal com recull el calendari del pagès el mes d'octubre és epoca de plantar cebes, calçots i porros, a més de bledes i cols, enciams i escaroles.  La comissió del Projecte Educatiu del barri de la Mina (pebMINA) gestiona de manera comunitaria els treballs que s'hi fan i és qui ha organitzat la jornada per fer la plantada, a la qual han participat la gent del centre de salut Fòrum i del CAS del CAP La Mina, els joves del Casal dels Infants, dels Salesians i de l'Institut Manuel Vázquez Montalbán, els serveis socials i els projectes Accés, Situa't, Fem Família i La Capsa dels Jocs del Consorci. 

Aquesta activitat es completarà el mes de febrer amb la celebració de la primera calçotada que s'organitzarà al barri.

 

 

 

 

 

 

 

Consorci del barri de la Mina