Presentació 1El passat mes de juny, el servei d’inserció sociolaboral ACCES, va començar una nova col•laboració amb el Centre Fòrum- Parc de Salut Mar. Aquesta col·laboració va néixer a partir de la necessitat de donar resposta a persones del territori vinculades a l’Hospital de Dia del Centre Fòrum, que tenen com objectiu la seva reincorporació al món laboral, o bé, un canvi de feina per millorar la seva ocupabilitat.

El passat més de juny, el projecte ACCES, com referent al territori en la inserció sociolaboral amb persones afectats per trastorns de salut mental, va fer una presentació del servei a les persones usuàries i tècniques de l’Hospital de Dia, explicant el seu funcionament i la metodologia que fem servir.

Seguint amb aquesta col·laboració, el dijous 26 de juliol es va impartit una taller d’introducció a les competències transversals, amb l’objectiu de que les persones usuàries d’aquest servei, poguessin identificar les seves pròpies competències, i augmentar la motivació envers un procés sociolaboral.

Taller 2 Taller Forum 3 Acces 347X309

El resultat d’aquesta col·laboració ha estat molt positiu. Les persones participants van verbalitzar el seu entusiasme envers el model de competències i l’interès per començar amb un projecte sociolaboral com a forma de reincorporació al món laboral. A més, el Centre Fòrum- Parc de Salut Mar, va manifestar interès per continuar la col·laboració i treballar conjuntament per promoure la integració laboral de persones afectades per trastorns de salut mental.

Consorci del barri de la Mina