Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Un grup de sis famílies del servei Fem Família visita el Museu Blau i ens expliquen l'experiència. Tothom sembla estar d'acord que el que més ha agradat es l'activitat del Niu de Ciència. Un espai amb material natural d'experimentació, perquè els infants de 0 a 6 anys acompanyats d'un adult descobreixin per si sols i experimentin sensacions sense respostes directes dels adults.

 

 


Tot i que la resta de propostes també els ha agradat molt i ha despertat la seva curiositat com una exposició sobre les olors, on ens podem apropar i olorar diferents aromes, a veure quin ens agradava més i quina menys. La següent exposició temporal ens presenta el món dels oceans on el grup va poder veure de molt aprop peixos, vídeos en 3D dels oceans i mars del tot el món i maquetes dels fons marins. El protagonista va ser el tauró amb qui tothom va voler retratar-se per guardar un record de la jornada. A continuació és el moment de dibuixar tot que se'ns passi pel cap que tingui relació amb els mars i els  oceans. A les parets del Museu Blau el grup va deixar les seves obres d'expressió artística per ser admirades pels propers que vinguin a visitar-lo. I, a la darrera exposició que es va visitar hi havia esquelets i animals dissecats com el lleó, el guepard, un elefant, el panda vermell, que no sabiem ni que existís.

 

  

  

  

 

Consorci del barri de la Mina