Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

1.225 persones, equipades amb la samarreta "Units per la Salut Mental", van participar en la cadena humana que es va fer a Sant Adrià de Besòs amb motiu del Dia Internacional per la Salut Mental, com a manera de donar a conèixer la realitat del col·lectiu afectat i lluitar contra l'estigmatització social que encara pateix. El desconeixement i la manca de contacte amb la diversitat de situacions que envolten la salut mental són, en part, l'origen del problema d'aquest recel.

L'alta participació en aquesta iniciativa de les entitats que treballen en l'àmbit de la salut mental, que per primer cop es va fer a Sant Adrià, va superar les expectatives inicials i va fer possible que la cadena humana fos un bon tros més llarga del tram inicialment previst. Entitats socials, grups de dones, associacions, centres escolars, institucions i administració es van abocar per aconseguir l'objectiu d'unir els dos marges del riu Besòs. Sobre el pont es van trobar els que venien d'un costat i l'altre per unir-se i a les 12 deixar anar els globus commemoratius del dia. Per tot seguir marxar plegats fins a la plaça de la Vila on van ser rebuts per l'alcalde, Joan Callau, i la segona tinent d'alcaldia, Filo Cañete.

Aquí teniu el recull fotogràfic del dia.

Consorci del barri de la Mina