Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Com molts de vosaltres ja sabeu, el projecte presentat pel grup impulsor (Plataforma d’Entitats i Veïns/es de la Mina, el Centre Cultural Gitano de la Mina i el Consorci del Barri de La Mina), “La Mina Arriba al Mar” va estar guardonat amb el primer premi de l’edició de 2005 dels Premis Josep Maria Rueda.
.


Els premis Josep Maria Rueda, els promou la Diputació de Barcelona; de caràcter bianual i d'àmbit estatal, premien i reconeixen recerques sobre la dimensió comunitària en la intervenció social.

El premi té una dotació en metàl·lic de 9.000 € que el grup impulsor va decidir dedicar a la realització d’accions en la mateixa línia del projecte guanyador i/o de la convocatòria del premi: “impulsar actuacions i/o projectes entorn de la intervenció comunitària, que aportin elements i reflexions que permetin avançar en la recerca de nous coneixements i noves formes de treball en aquest àmbit”.

Els integrants del grup impulsor de la iniciativa pensem que cal celebrar amb la comunitat del barri, autèntics protagonistes de la iniciativa guanyadora, l’obtenció del premi.

Per aquest motiu volem convocar el conjunt de la comunitat (veïns, veïnes, entitats, serveis...) a decidir conjuntament quina utilitat donar-li a la dotació econòmica obtinguda amb el premi.

Ens trobarem doncs dimecres 22 de novembre a les 20h a la seu de l’Associació de Veïns/es de La Mina (C/Orient, 11-15) amb tots aquells que vulgueu fer les vostres aportacions.

Animeu-vos i animeu als vostres veïns i companys. Entre tots hem guanyat un premi i entre tots ho hem de celebrar!

Grup Impulsor del Projecte “La Mina Arriba al Mar”

(Centre Cultural Gitano de La Mina, Plataforma d’Entitats i Veïns/es de La Mina, Consorci del Barri de La Mina)