1653395057151.jpgEl passat 24 de maig, el servei Situa’t, de la Xarxa de Serveis d’Inserció Sociolaboral del Consorci del barri de La Mina, va duu a terme una conferencia a les i els alumnes de 2n curs del grau de Pedagogia de la Universitat de Barcelona.

 

 

Aquesta jornada, va tractar d’apropar a l’alumnat, l’àmbit de la inserció sociolaboral amb persones en seguiment per consum de substàncies i conèixer el servei Situa’t i la tasca que s’hi realitza. A més dels tècnics del projecte, els propis participants d’aquest, van poder explicar la seva experiència i el seu procés viscut en el servei, fet que va enriquir més si cap la ponència.

1653395057213.jpg

Així doncs, va ser una jornada del tot enriquidora per ambdues parts, ja que, mentre l’alumnat va poder gaudir d’una aproximació a la realitat que es trobaran en el seu futur professional, els i les participants del projecte Situa’t vam poder expressar-se en un espai de respecte sobre un tema d’allò més estigmatitzat, com és la drogodependència, en el context universitari.

Consorci del barri de la Mina