Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Les Minacletes són la flota de bicicletes compartides, acabades d’arribar a la Mina. Gràcies a la donació que l’ONG Tàndem ha fet a l’Associació de veïns i veïnes del barri, de deu bicis per a grans i cinc per a petits, s’ha organitzat un servei de préstec de bicicletes. És previst que el nombre de bicicletes pugui augmentar en unes deu més. L’Associació de veïns i veïnes es fa càrrec de la gestió del servei i el taller sociolaboral del Consorci del barri de la Mina "DMoto" s’encarregarà del manteniment. Ara es treballa en la redacció d’un protocol per establir la normativa que ha de regular l’ús del servei.

 

El passat dia 25 d’octubre es va fer la festa de presentació de les Minacletes al pati del CEIP Mediterrània i pels voltants de l’escola, al carrer del Mar. Aquell dia, els menys experimentats podien aprendre a anar amb bici, seguint els consells dels monitors, els més atrevits van tenir l’oportunitat de pujar dalt d’un monocicle, i tothom va poder provar les noves bicicletes. Els més petits fins a tres anys tenien un circuit per als seus tricicles i la resta un altre per mesurar les seves habilitats .


La festa va comptar amb la participació d’en Caroli, que per aquells que encara no el coneguin, és un acròbata de la bicicleta, capaç de fer tota mena de meravelles cirquenses dalt de qualsevol bicicleta. I, per acabar la festa i repostar forces, tothom va berenar coca amb xocolata amb la col·laboració de l'Associació de comerciants del barri de la Mina.

La pràctica de la bicicleta, a més de ser divertida i pràctica, també té beneficis i virtuts saludables per a la persona, especialment per a la població sedentària de les ciutats, tal com es mostrava el dia de la presentació en una exposició.

 

Minacletes

 

 

 

 

 

Consorci del barri de la Mina

 

.