Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Es presenten els resultats de l’activitat NET.Xarxa realitzada amb el patrocini de Caixa Laietana

 

L’activitat NET.Xarxa, patrocinada per Caixa Laietana, que va organitzar el servei Zona Jove del Consorci del barri de La Mina, dins el seu Programa PAT’07 (Pla d’Art Transformador ’07) presenta el document que resum en què va consistir la proposta.

Net.Xarxa

 El paper de l’art i la cultura en tant que eix de transformació social i territorial està    prenent cada vegada més presència en el nostre país, i La Mina no es queda enrere. La conjugació d’agents tant diversos com els econòmics, els mediambientals, els institucionals, els creatius o els col•lectius no organitzats esdevé possible a partir d’un eix central motivador de caire artístic. Aquesta és la voluntat de totes les propostes que s’emmarquen en el Pla d’Art Transformador i, en el cas concret del projecte que s’exposa ara, compta, entre altres, amb l’aportació econòmica de Caixa Laietana, però també amb la dotació material de Sorli Discau, Condis o ACME, les aportacions del Centre per a la Normalització Lingüística Badalona-Sant Adrià i l’Associació de Comerciants de La Mina, el suport d’entitats, serveis i veïns i veïnes de la Mina, o la col•laboració de joves i artistes (professionals i amateurs) tant del barri com de fora del mateix.

 

Presentar els resultats obtinguts en l’activitat, exposant tot el procés viscut per la mateixa des del moment del sorgiment de la idea fins a la seva realització pràctica, vol palesar la conveniència d’avaluar acuradament les intervencions socioculturals que es duen a terme en projectes de regeneració urbana. De l’avaluació se n’obté aprenentatges que han de repercutir en les properes accions i, sobretot, si són compartides i comunicades obertament, esdevenen generadores de noves i millors propostes.

 

Net.Xarxa

Aquest és l’objectiu de compartir els resultats de l’activitat: que sigui coneguda la    experiència en tot el seu abast, per part de tots aquells que van tenir-hi una participació   activa, per seguir convidant-los a ser-ne part implicada; i, especialment, per seguir sent   propers a aquells que no en van ser protagonistes, per tal que es puguin generar noves  idees i possibilitats de col•laboració.

 

Us convidem doncs, a fer una lectura crítica del document que us adjuntem, així com a   fer-ne la màxima distribució possible per tal que cada vegada siguem més els còmplices   en iniciatives d’aquest estil que situen el nostre barri en el seu entorn des d’una òptica    del tot positivista.

 

 

Patrocinador:

 Logo Caixa Laietana

 

 

  
Consorci del barri de la Mina
.