ProspeccioEmpreses 377x450El darrer semestre del 2018 han augmentat significativament el nombre de convenis signats tant pel què fa als del Consorci com els dels diferents Serveis de la Xarxa, s’ha contactat amb diferents empreses, amb les quals s’ha aconseguit signar un total d’11 convenis nous.  Aquesta dada es valora molt positivament ja que estadísticament, aquesta millora, implica un augment en les possibilitats de contractació de les persones participants, i en conseqüència un millora pel barri.

 

L’equip de Prospecció d’Empreses ha desenvolupat diferents funcions: la prospecció de noves empreses ja sigui mitjançant correu electrònic, via telefònica o amb una primera visita presencial i accions de fidelització amb empreses col·laboradores, sempre coordinat amb els Serveis de la Xarxa d’Inserció Sociolaboral per tal de donar una major qualitat a les ofertes laborals, i en conseqüència, a les futures insercions.

Els resultats a destacar d’aquest primers semestre son molt positius. S’han gestionat 141 ofertes, les quals han generat 142 llocs de treball (116 llocs ofertats i tancats) i (26 llocs ofertats pendents de tancar i cobrir). Dels 116 llocs de treball tancats, s’han generat 73 insercions (un 62,93%), coberts amb persones usuàries dels nostres Serveis de la Xarxa d’Inserció Sociolaboral. S’han enviat un total de 253 candidatures a les diferents empreses per tal de poder cobrir les possibles vacants laborals.

foto prospeccio grafico

La majoria d’ofertes cobertes per persones usuàries de la Xarxa, han estat per perfils professionals molt variats, però majoritàriament han estat més coberts per vacants del sector de serveis (neteja, auxiliars...), comerç i administratius; principals sectors del territori i de l’Àrea de Barcelona.

Consorci del barri de la Mina