Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Fins a 160 nens i nenes d’entre sis i dotze anys es trobaran avui, a partir de dos quarts de sis de la tarda (17.30h.) per celebrar la Festa final del Torneig Futvalors que tindrà lloc al camp de futbol de la Zona Esportiva La Mina. L’objectiu d’aquest projecte socioeducatiu, que pren el futbol com a eina per l’educació en valors, és “competir” en ser els millors en respecte, esforç col·lectiu, companyonia, compromís i humilitat.

Es tracta d’una iniciativa del Projecte Educatiu del barri de la Mina (pebMINA) que lidera la comissió d'Educació Social i Lleure. Durant els mesos d’abril i maig s’han jugat dotze partits, sis per cadascuna de les dues categories. Hi ha hagut quatre equips per la categoria de petits (primer, segon i tercer de primària) i quatre per la de mitjans (quart, cinquè i sisè de primària). El partits s’han jugat en horari extraescolar a les pistes de l’Institut Escola Sant Adrià de Besòs. Hi han participat les següents entitats del barri de la Mina: Casal dels infants -amb dos equips a cada categoria-, Salesians Sant Jordi-La Mina -un equip a cada categoria-, Casal Infantil La Mina -un equip a petits- i Espai Jove -un equip a mitjans-. Prèviament, a la celebració dels partits al si dels grups de cada entitat es van fer dinàmiques per treballar els valors que el torneig fomenta a través de la pràctica del futbol, però, amb una normativa adaptada. Comença per com es puntuen els gols. El primer gol de cada jugador són un punt i mig, i a partir del segon ja només en suma un. Així es fomenta la participació de tots els jugadors i jugadores, que tothom toqui pilota i que es facin passes als companys que encara no han marcat cap gol. També hi ha una targeta blava a disposició dels entrenadors que no comporta cap penalització, i que poden utilitzar per donar un breu repòs a un jugador davant possibles situacions de tensió que permet reconduir-les.

 

 

 

Hi ha premi per a tothom

De manera que aquesta tarda tothom obtindrà premi. Cada jugadora o jugador rebrà una medalla per la seva participació al torneig i compromís personal. Els equips rebran un trofeu commemoratiu i un lot de material esportiu. Per a la celebració s’ha convidat a una de les jugadores del primer equip del Centre Esportiu Sant Gabriel i al seu president. I, està prevista l’assistència d’Òscar Melendo, jugador del primer equip de futbol del RCD Espanyol, i del director tècnic de la seva escola de futbol. Ells seran els encarregats d’obrir l’acte adreçant-se al públic per remarcar que Futvalors va més enllà d’un torneig clàssic de futbol juvenil. El torneig que s’organitza al barri de la Mina és respecte, dins i fora del camp, superació i esforç per donar el millor de cadascú i humilitat per saber perdre i saber guanyar. A continuació hi haurà el lliurament de premis, les fotos de record i un berenar.

 

  

 

Consorci del barri de la Mina