Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Aquest dijous, 26 d'abril, se celebra l'acte de lliurament dels premis del 18è Concurs literari del barri de la Mina en el que hi participen els centres educatius i les entitats del lleure en les diverses categories. Tindrà lloc a partir de les 17.30h a la sala d'actes de l'Espai cultural Font de la Mina i a més de repartiment de premis hi haurà l'actuació del Mag Esparragow que ja ens va visitar l'any passat amb gran èxit per part del públic.

 

El Concurs està organitzat per la Fundació Pere Closa que treballa per l'èxit escolar entre els alumntes de la comunitat gitana i per Salesians La Mina que dur a terme divesos projectes al barri, en els àmbits de l'educació en el lleure, la criança positiva dels nadons, i la formació en noves tecnologies per evitar l'escletxa digital.

D'altra banda, el dia de Sant Jordi l'Associació de Dones Adrianes, va posar la seva paradeta de llibres i roses davant la seu de l'entitat i durant tot el matí va convidar tothom a xocolata desfeta.

 

Consorci del barri de la Mina