Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Arriba l'hivern i, un any més, els arbres de la plaça del carrer Gregal on hi ha el Casal de la Gent Gran del barri de la Mina s'han vestit llampants jerseis. Es tracta d'una iniciativa que des de fa uns anys es repeteix i  anuncia la proximitat de les festes de Nadal.

 

 

Els han teixit el grup de dones que diariament es reuneix en aquest punt de trobada on s'hi fan activitats de tota mena i hi tenen serveis com el de perruqueria i podologia a la seva disposició. Segons el dia de la setmana s'hi reunieixen per fer gimnàstica passiba, exercicis per activar la memòria, treballs manuals, ioga o seguir tallers d'art teràpia.

També assenya l'arribada de les festes l'escudella de Nadal que preparen les Dones Adrianes, coincidint amb el dia del sorteig de la loteria. La couen durant tot el matí davant la seu del seu local al carrer del Mar i hi conviden a tothom que s'hi vulgui acostar.

Consorci del barri de la Mina