Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Un any més al barri de la Mina celebrem comunitariament el Dia Internacional dels Drets dels Infants. Ens trobem aquest dissabte, dia 18 a partir de les 11.30 al parc del Besòs fins a les dues del migdia.

 

 

 

 

Hem preparat un circuït de proves i tallers que ens ajudaran a descobrir i conèixer millor els nostres drets, per exercir-los i aprendre a defensar-los. Dret a la igualtat, a una bona alimentació, a la pau i el benestar, a la protecció, a l'atenció i la cura adequades per al correcte desenvolupament, a l'educació, a la no discriminació i a la identitat. Esmorzarem junts i tindrem espectacle a càrrec de la companyia Rah-Mon Roma.

La festa està organitzada per la comissió d'Acció Comunitària del Projecte Educatiu del barri on s'agrupen totes les entitats socioeducatives, els centres escolars i administració per treballar en xarxa objectius comuns per a la millora de l'èxist escolar i el desenvolupament integral de la persona.