Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) celebra amb una festa popular el seu primer aniversari des de l'arribada al nou campus Diagonal-Besòs. BARCELONATECH, Escola d'Enginyeria de Barcelona Est, amb la col·laboració dels ajuntaments de Barcelona i Sant Adrià de Besòs han convidat el veïnat del barri, el col·lectiu d'estudiants i tota la comunitat universitària. Hi ha hagut una fira d'entitats al voltant del porxo de la plaça central de la universitat, música en directe i una fideuà popular cuinada in situ. Un cop més el Consorci hi ha participat amb el muntatge d'un estand informatiu per donar a conèixer la xarxa de serveis sociolaborals i socioeducatius que es duen a terme al barri de la Mina.

 

La festa de la UPC és també una oportunitat per conèixer-nos millor, establir contactes i plantejar iniciatives de col·laboració. De fet, després d'un any de l'obertura de la universitat al costat del barri, el balanç és molt positiu, perquè tant l'Escola d'Enginyeria (EEBE) com la Fundació b-TEC s'han incorporat a la xarxa comunitària del Projecte Educatiu del barri de la Mina (pebMina) i actualment formen part de la comissió de treball "Comunitat Educativa" i participen de les dinàmiques de la resta de comissions a traves de les reunions de plenari. La seva incorporació a suposat l'inici de col·laboracions directes amb l'Institut escola Sant Adrià de Besòs. Estudiants universitaris han organitzat tallers i sessions per als alumnes de secundària.

Consorci del barri de la Mina