Aquest dijous 19 de gener, els participants del projecte Accés, servei que forma part de la Xarxa de Serveis d’Inserció Sociolaboral del Consorci del barri de la Mina, acompanyats del seu equip tècnic, han visitat la perruqueria Desengaño, situada al barri de Sants de Barcelona.

 

 

 

 

 

El saló de perruqueria va signar un conveni de col·laboració amb el Consorci l’any passat. Amb la seva participació permet als usuaris d’Accés conèixer de primera mà els perfils laborals que hi ha en una perruqueria. I, a més, ofereix acollir participants en pràctiques i posar-los a la seva borsa de treball per a cobrir possibles vacants de feina.

La visita a la perruqueria s’emmarca dins del taller d’Imatge Personal que forma part d’una de les activitats del programa de formació que Accés organitza per a persones amb trastorns mental de cara a millorar les seves oportunitats d’entrar en el mercat laboral. L’activitat organitzada ha consistit en visitar aquest saló de perruqueria per fer un estudi de millora de la imatge personal. Les persones usuàries que han assistit a aquesta sessió pràctica prèviament havien superat el 75% de l’assistència durant tot el taller “d’Imatge personal”. A la sessió de perruqueria han rebut l'assessorament dels professionals i han gaudit d’una sessió d’autocura del cabell.

 

      

 


El grup de participants ha valotar molt positivament tenir ocasió de familiaritzar-se amb el funcionament d’una perruqueria. També l’oportunitat de conèixer les possibilitats de millora de la seva pròpia imatge personal i poder posar en pràctica les eines de comunicació treballades al llarg de tot el taller.

Consorci del barri de la Mina