El proper diumenge 13 de maig, a les 19 h, el Cor del Gran Teatre del Liceu, dirigit per José Luis Basso, oferirà un concert solidari, basat en grans cors d’Òperes i actuacions solistes, al poliesportiu Marina Besòs. La recaptació es destinarà íntegrament al menjador social de Sant Adrià que gestiona l’Associació Cultural Sant Antoni Maria Zaccaria.

 

.

La demanda del menjador social ha augmentat molt en els últims temps per la situació de crisi que estem vivint. Per tal de buscar recursos i poder fer front a les necessitats del menjador, des de l’Ajuntament es va impulsar la iniciativa d’organitzar un concert solidari. La sol•licitud de l’ Ajuntament va rebre la resposta immediata, solidària i altruista, del Cor del Gran Teatre del Liceu (que per primera vegada surt a actuar fora del Gran Teatre) i, en concret del seu director, el mestre José Luis Basso, i de la pianista, Vanessa Garcia. La seva implicació ha fet possible que aquesta iniciativa solidària es porti a terme.

Localitats a la venda:
El preu de les localitats és d’11 euros i es poden comprar al web www.codetickets.com o al mateix poliesportiu Marina Besòs (c. de Dolores Ibárruri, s/n, Sant Adrià de Besòs). Tel. 93 462 22 54
Cóm arribar al poliesportiu Marina Besòs:
Renfe (Línea C1-Estació Sant Adrià de Besòs)
Autobús (B14, BD7, B26, B23 i 43)
Tram (Recorregut T4 i T6 – Estació de Sant Adrià)
Sortides Ronda del Litoral: 25 i 26
Autopista C-31 (Badalona Sur)

Consorci del barri de la Mina