Obert el període d’inscripcions per reservar parada a la III Fira de Nadal que s’organitza al barri de la Mina i que se celebrarà de divendres a diumenge, entre els dies 16 i 18 de desembre. Hi poden participar tots els comerciants i firaires que treballin amb articles relacionats amb la campanya nadalenca (alimentació, regal, decoració...). Com en les edicions anteriors s’instal•larà a la nova rambla, perfectament comunicada amb la xarxa de transport públic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, gràcies a tres línies de tramvia (T4, T5 i T6 –aquesta última amb parada a la mateixa rambla al punt on se celebra la Fira-).

 

.

L’organitza l’Associació de comerciants, que treballa activament dinamitzant l’activitat econòmica del barri i el desenvolupament del petit comerç local. La Fira i la seva consolidació, amb l’organització d’aquesta tercera edició, és un exponent més de la millora tant urbanística com social en que està immers el barri gràcies al Pla de transformació iniciat l’any 2000. L’objectiu final d’aquest pla és la plena normalització de la Mina dins el conjunt de la resta del municipi de Sant Adrià de Besòs i dels seus barris veïns d’aquest costat de Barcelona.

 

La inauguració de la III Fira de Nadal es farà divendres per la tarda i dissabte i diumenge estarà oberta de deu del matí a deu de la nit. Està prevista la instal•lació d’un parc d’atraccions que funcionarà a llarg de tot el cap de setmana, paral•lelament, a un programa d’activitats d’animació que inclou actuacions de dansa i cant coral. Amb motiu de la Fira s’organitzen també els concursos de decoració d’aparadors i de truites; així com la visita del Pare Noel que els dies 21, 22 i 23 de desembre es passejarà pels carrers del barri per desitjar un Bon Nadal a tothom i repartir caramels a petits i grans.

Com formalitzar la inscripció
Per tal de formalitzar la inscripció cal posar-se en contacte amb l’Associació de Comerciants: M. Àngels Gilabert (618 55 97 17) o amb el departament de Dinamització Comercial del Consorci del barri de la Mina, Marisol Abril (93 462 00 20). La quota d’inscripció és de 30 euros, excepte per als socis de l’Associació de Comerciants de la Mina i per a les entitats sense ànim de lucre del Municipi de Sant Adrià de Besòs, que és gratuït. La data límit és dilluns, 12 de desembre de 2011. Els firaires han de proveir-se de la carpa i del mobiliari necessari, així com del cable allargador que en el moment de formalitzar la inscripció s’indicarà la llargada necessària.

Us adjuntem el full d’inscripció, amb les dades que cal aportar i el número de compte per fer l’ingrés corresponent.

Clic aqui per descarregar el full d'inscripció

Consorci del barri de la Mina