Benvolguts/des,

 

Ens posem en contacte amb vosaltres per convidar-vos a l’acte de celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants que organitzarem el proper 24 de novembre al Parc del Besòs.

 

Ara fa pràcticament un any, des del CEESC (Col•legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya) van sol•licitar als serveis de petita infància que organitza el Consorci, que presentessin la seva experiència a les Jornades d’Infància i Educació Social. Creixem Junts, Ludoteca Toc Toc i La Capsa dels Jocs, fruit d’aquesta col•laboració, es va rebre una aportació econòmica que es va decidir destinar a una acció que revertís en els infants i les famílies participants d’aquests serveis.

 

En plantejar-nos quina podria ser aquesta acció conjunta ens va semblar que un bon motiu podria ser la celebració d’aquesta data. Així s’ha organitzat una activitat per a infants i adults amb responsabilitats educatives, amb tallers, enlairada de globus, espectacle, dibuix d’un gran mural dels Drets... i un munt de sorpreses més.

 

El Dia Universal dels Drets dels Infants és el 20 de novembre i aprofitant la proximitat de dates, tindrà lloc l’acte el dissabte 24 de novembre a partir de les 11 del matí. D’aquesta manera comptarà amb la col•laboració del Grupo Unión i La Roda d’Espectacles, amb una de les activitats del seu cicle d’accions d’animació al barri.

 

Com que encara queda força temps, us fem arribar aquesta invitació amb la voluntat que pogueu reservar la data a les vostres agendes i, per descomptat, per a què, si us animeu, pogueu fer-hi les vostres pròpies propostes per conformar un acte a l’alçada del que els infants de La Mina i de la resta de l’entorn es mereixen.

 

No dubteu de contactar amb nosaltres per a qualsevol comentari:
 Logo
Creixem Junts:
 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 (606.421.904)
 
Ludoteca Toc Toc:
 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 (685.10.63.70)
 
La Capsa dels Jocs:
 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 (610.78.11.70)
 

NOTA: Us adjuntem el model de cartell que tenim previst distribuir per si us sembla convenient fer-ne còpies o que us en fem arribar.

Moltes gràcies!

 

Consorci del barri de la Mina


.