La Universitat del campus Diagonal-Besòs dóna per inaugurada la seva residència que començaran a ocupar, no només estudiants de cara el curs que ve 2019-2020, sinó també personal investigador i membres del professorat. Pot allotjar fins a 225 persones en un total de 148 apartaments.

 

 

N’hi ha de cinc tipologies diferents, individuals, dobles i per a tres persones. De mida fan 22m2 (estudi individual i estudi doble), 25m2 (estudi gran individual), 27m2 (apartament amb llit doble) i 40m2 (apartament amb llit doble i sofà llit), els llits en el cas dels estudies són elevats per guanyar espai d´ús. Tots els estudis i apartaments estan equipats amb mobles, roba de la llar i estris de cuina. Disposen d'una petita cuina, bany complert i zona d'estudi amb escriptori. Al mateix edifici hi ha un autoservei de bugaderia i hi ha l'opció del servei de neteja i canvi de llençols i tovalloles setmanal. La residència està ubicada a l'edifici H del campus de la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) i ocupa 6.500 m2 distribuïts en vuit plantes d'un edifici obert amb un pati central d’àmplies dimensions. Disposa d'equipaments comuns com gimnàs, sales d'estudi, reunió i multimèdia, i un terrat amb piscina des d'on hi ha magnifiques vistes sobre tota la zona marítima, la resta del campus i les ciutats de Barcelona, Sant Adrià de Besòs i Badalona.

 

  

  

 

La residència està gestionada per Xior Diagonal-Besòs que ja té en marxa una pàgina web de presentació de l'equipament universitari residencial amb detalls i fotografies de cadascun dels apartaments. Encara que, de moment, no hi inclouen els preus per a les estades de tot el curs, que anirien de l'1 de setembre de 2019 a l'1 de juliol de 2020, actualment, al web s'hi troben tarifes de promoció per a caps de setmana que van dels  71,25€/nit als 99,75€/nit.

Consorci del barri de la Mina