Sant Adrià de Besòs està de festa major. S’inaugura avui divendres amb les primeres propostes per aquesta tarda i el pregó. Cinc dies per gaudir de la ciutat i la seva gent. Hi posarà fi el castell de focs, dimarts dia 11, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya. Les entitats de la Mina també hi col·laboren amb l’organització d’alguns dels actes.

 

 

Aquesta tarda mateix el grup de famílies del servei Fem Família van juntes al primer acte de festa major l’animació al mercat municipal amb els personatges d’Star Wars. El pregó és a les set de la tarda a la plaça de la Vila. Amplia participació de les entitats i la cultura popular amb actuacions dels tabalers, ball de bastons amb l’Esbart, cobla i sardanes, trobades de geganters i castellers, correfocs amb la colla de diables i diablesses. Concerts per a la diversitat de públics. Des del més jove amb les propostes de la Festa Radioaktiva -Vicius DJ- i el festival Polisons de rock jove organitzar des del Centre Polidor, al públic més granat que podrà gaudir de l'actuació d'Héroes de la Atlántida,el  ball de festa major amb l'orquestra Los 80 Principales i el concert central amb el mític grup Celtas Cortos. Activitats familiars com la Festa del Riu, dissabte per la tarda, la Festa del Mar de diumenge al matí, la matinal infantil de dilluns al matí amb la participació entre altres del Casal Infantil La Mina. Activitats esportives amb tornejos de dòmino, escacs, futbol, petanca i la Vetllada de lluita i aikido que organitza el Club de lluita olímpica La Mina, juntament, amb els clubs de lluita i aikildo de Sant Adrià la tarda de dissabte a la plaça de la Vila a partir de les 18h. Dimarts, dia 11, comença amb la celebració de la Diada nacional de Catalunya. L’Associació de Comerciants de la Mina participarà com cada any en l’acte de l’ofrena floral al monument del president Lluís Companys, juntament, amb la resta de les entitats locals. El castell de focs a la llera del riu (22.30h.) posarà fi a les festes.

Les biblioteques de Sant Adrià obsequiaran aquests dies i fins el 14 de setembre els seus usuaris amb un llibre d’autors locals o sobre la ciutat que poden passar a recollir presentant el seu carnet. I, La caminada popular La Mina Camina, que organitzen l’Associació de Veïns de la Mina, la Plataforma d’entitats i veïns i el CAP La Mina, cada darrer diumenge de mes, aquest cop -amb motiu de la festa major- es farà diumenge 16. Punt de trobada a les 9.30 del matí davant el CAP del barri. Bona Festa Major!

Consulteu el programa complert al web de l’Ajuntament: www.sant-adria.net

Consorci del barri de la Mina