Estem en plena XXVII Setmana cultural amb un programa d’activitats comunitàries que, d’una banda, plantegen la reflexió entorn temes com la salut pública i mediambiental o l’educació des de la perspectiva de la interculturalitat. I per altra, busquen la trobada de les entitats i serveis del barri amb la comunitat.

 

Ahir es va celebrar la Mostra d’entitats a la nova plaça Maria Àngels Rosell, davant el CAP La Mina i avui té lloc la jornada de portes obertes a l’hort comunitari que es troba en un extrem del barri al carrer Estrelles. Com és tradicional la Setmana Cultural del barri de la Mina tancarà amb un sopar comunitari a la sala pinós de l’Espai Cultural Font de la Mina que es farà demà divendres.

Es tracta d’un esdeveniment ja històric al barri que d’aquesta manera reivindica any rere any la seva dignitat i mostra el pols del seu teixit associatiu. L’organitzen l’Associació de veïns i la Plataforma de Veïns i Entitats i compta amb la participació i col·laboració de més d’una vintena de projectes, serveis i entitats que diàriament desenvolupen la seva activitat al barri des de diverses vessants de l’àmbit social.

 

  

 

 

 

Consorci del barri de la Mina